Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков продължава да е дезориентиран. Това разказа в интервю за NOVA баща му - бизнесменът Тони Златков.

Откриха отвлечения Адриан Златков край Панчарево
 
Адриан Златков беше отвлечен в края на август и освободен след 12 дни в плен, след като за него е бил платен откуп.
 
Семейство Златкови делят живота си на две. Преди и след похищението на сина им. Шокът за Адриан е голям и трудно ще заличи 12-те дни в плен, сподели баща му.
 
„Стресиран и дезориентиран е все още. Няма как да не е уплашен, всеки човек би се уплашил в такава ситуация. Прегърнахме се за първи като се видяхме. Много неща изказахме. Всички бяхме щастливи, че се виждаме“, каза бащата.

Бащата на Адриан Златков: Платен е откуп (ВИДЕО)
 
Похитителите са изоставили Адриан някъде по пътя за Самоков, малко след Кокаляне. Mладият мъж не е видял лицата им. Не е видял и мястото, където е държан в плен.
 
"Освен самото отвличане, са се държали добре. Хранен е и не са го стресирали допълнително, което също е много важно за неговото състояние. Отслабнал е с 6-7 килограма", заяви баща му.

Още не е ясно кои са похитителите на Адриан
 
Обмислят срещи с психолог и се настройват за живот под охрана. Отвличането е забранена тема в дома им, особено пред сина им.
 
"Ще мине медицински прегледи. Тези първи дни най-важно е всички ние да се възстановим от целия шок и стрес. Ще направим курбан", допълни бащата.
 
Пред дома на Адриан в Герман вече постоянно има охрана.
nova.bg