Кметът на София Васил Терзиев тази вечер е изпратил официално писмо до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иска среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София, съобщи пиарът на ГЕРБ Никола Николов.



"Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!" Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големия Петко Бочаров! Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа", съобщи Николов.

Той отбелязва, че Васил Терзиев е изпратил лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София.

"Но това не е всичко. В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ! Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ! Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.", съобщава още Никола Николов и подчертава:

"Чета и не вярвам на очите си!? Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на “Промяната” среща. Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа."