/ БСП, пресцентър
Соцлидерката Корнелия Нинова получи за рождения си ден 51 червени рози по време на вътрешноведомствения купон на "Позитано"20.

Поздрава към нея от името на червения актив поднесе заместникът й Кирил Добрев. И в соццентралата, и преди това в парламента, лидерката на БСП беше отрупана с цветя и честитки. Нинова получи поздравителен адрес от президента Румен Радев, и благодари на всички за вниманието.Депутатите от БСП пък се надпреварваха да се снимат с нея. Освен букети, рожденичката получи и много подаръци, сред които бижута от най-приближените й съратници в партийната централа.

Най-оригиналният подарък за Нинова пък дойде от един от близките й съпартийци, който я изненада с уикенд за двама на място, където няма интернет, научи DarikNews.bg.

Идеята била да си почине заедно с половинката без връзка със света на политиката. Мястото е тайна, а отсега се знае само, че се намира край езеро.

"Благодаря на всички за вниманието, обичта и топлината, които ми дадохте днес по случай рождения ми ден. Всички прекрасни пожелания, които получих, да ви се връщат многократно. Бъдете здрави, уважавани и обичани!", написа рожденичката в социалната мрежа. 
 

Корнелия Нинова
БСП, пресцентър

Корнелия Нинова
БСП, пресцентър

Корнелия Нинова
БСП, пресцентър

Корнелия Нинова
БСП, пресцентър