„Проблемът с данъците е най-малкият проблем на Божков.Този господин е сериен изнасилвач, има стотици изнасилвания на жени, които са публична тайна и никой не говори за това. Това са нощни заведения, коли, офиси. Аз познавам три, които са пострадали от него". Това каза бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Божков: Не съм заплашвал с убийство, не съм давал пари (ВИДЕО)

Найденов продължи с шокиращите разкрития по адрес на хазартния бос и добави още едно. "Мисля, че той е съпричастен към нападението срещу Манол Велев", каза Найденов. „Четох по медиите, че са арестувани украински и грузински килъри, които са били поръчани за нас. Трябва да се разгледат случаите на Йордан Динов, момчето, което беше убито в Благоевград, и на Манол Велев. Мисля, че Божков е съпричастен към тези работи. Каквото имам като доказателства и факти, съм го дал в прокуратурата”, каза още Найденов.

Той разкри, че срещу сайта на Efbet се извършва петата по големина хакерска атака. И прогнозира, че заради това Божков „ще бъде подгонен” от испанските власти и Европол.

"Не познавам нито прокурори, нито нищо. Искам да ги поздравя за куража. Отидох до деловодството в прокуратурата и там си подадох сигналите. Не съм провеждал предварителни разговори с никого”, обясни още бизнесменът. И допълни, че е бил повикан за разпит преди 10 дни", уточни Найденов.

"Той вярна дума не казва - когато той каже, че е ял на обяд ризото, значи е ял калкан. Като каже, че е на Балканите, значи е на Филипините", онагледи впечатленията си от Божков бившият му партньор. Найденов призна още, че се страхува и за първи път тази година ще пропусне изложението в Лондон.

Реакцията на неговите разкрития от страна на самия Божков не закъсня и отново дойде по бТВ. "Обвиненията, че съм изнасилвач са пълни глупости. Подобно нещо не заслужава да бъде коментирано. За първи път чувам, че три момичета са подали жалби срещу мен. Това е смешно“, каза Божков.

„Какво друго остава - сигурно ще ме свържете с опита за убийство и на папата“, коментира той. Обвинението, отправено по повод покушението срещу Манол Велев, обявеният за издирване от нашите власти и от Интерпол нарече също пълни глупости.
nova.bg