/ БГНЕС
Собственикът на фирмите, които притежават резиденциите в Росенец и столичния квартал „Бояна“– Данаил Папазов, призова Ахмед Доган да ги напусне. По думите му почетният председател на ДПС пребивава в Росенец без основание. Това пише самият Данаил Папазов в писмо, изпратено до медиите.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

С оглед появилите се в последните дни в средствата за масова информация спекулации, относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ (на които съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“), заявявам следното:

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне.

Полиция охранява „сараите“, в които почетният председател на ДПС Ахмед Доган живее. Това се случва веднага след призива на Даниел Папазов. Възможно е Доган да е поискал охрана, обезпокоен от действията на бившия транспортен министър.
 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС