Спас Русев на среща със Сираков и още куп "сини" легенди
Готов ли е бизнесменът Спас Русев да остане в "Левски"?

Миналия месец той заяви, че се оттегля заради натиска на феновете и посочи, че "Левски" е практически във фалит. Само няколко дни след това изпълнителният директор Диана Иванова каза, че собственикът не се е отказал напълно от "Левски".
 
Спас Русев се връща в Левски? (ВИДЕО)

Днес Русев се срещна с част от каймака на сините легенди. Сред присъстващите бяха Наско Сираков, спортният директор и втори най-голям акционер в клуба Даниел Боримиров, членът на Надзорния съвет Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Пламен Николов, Емил Спасов, Георги Цветков, Добромир Жечев, Ангел Станков, Стефан Павлов, Петър Курдов, Александър Манолов, Петър Петров и други.
 
"По начина, по който разговаря Спас Русев, аз мисля, че той е в клуба и ще остане. Тук вече е въпросът всички левскари и цялата общественост да го подкрепяме. Това е правилният начин", каза Петър Курдов, който напусна преди края на срещата.
 

screenshot/vbox7


Спас Русев все още е собственик на "Левски" (ВИДЕО)

"Това, което аз лично си казах с него (бел. авт. Спас Русев), не смятам да го коментирам. Повечето бе пожелателно. Мисля, че има какво той да научи от нас и ние от него. Много ми се ще да съм оптимист и съм такъв независимо от по-пиперливия ми език. Това обаче винаги е било с желание да се вземат точните поуки и отборът да върви напред", добави Курдов.
 
Още по темата четете в Gong.bg: Наско Сираков: Нищо не пречи да сме оптимисти още два месеца
 
"Не сме коментирали визията на Спас Русев. Срещата бе опознавателна. Сега, разбира се, на по чашка някой може да си развърже езика. Той е разумен човек. Смятам, че това е добро нещо и ще бъде в бъдеще добре", завърши Курдов. 
 

Главният акционер на Левски Спас Русев се оттегля от клуба

На 22 февруари главният акционер на Левски Спас Русев обяви, че се оттегля от клуба. Решението си той аргументира с натиска на феновете.
 
Русев изтъкна, че той става третият пореден собственик, прокуден от феновете. Той ще предостави акциите си на въпросните фенове, които искат управлението в свои ръце, макар че ги нарече "хора без имена", за които Левски е "мнима кауза".