Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова промени хода на очакванията в клуба след оттеглянето на собственика Спас Русев. По време на изложба на рисунки на деца на тема "Левски" тя даде да се разбере, че очаква Русев да се върне в клуба и просто е поискал нещо като вот на доверие.
 
Спас Русев все още е собственик на "Левски" (ВИДЕО)

"Футболистите и феновете и цялото ръководството на Левски доказаха на г-н Русев, че Левски е един голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в Левски, не е загубил вярата си в нас. Той също се опитва да обедини всички. Ако повярваме и ние, това ще стане", заяви Иванова.
 
Главният акционер на Левски Спас Русев се оттегля от клуба

"Смятам, че г-н Русев не се е отказал и за миг от Левски. Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат Левски. Вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата структура е Левски и че всички, които обичат Левски, не са го изоставили", коментира още тя събитията от последната седмица.
 
"Ако привържениците и собствениците имат ясна идея какво да правят и хората повярват в това и лека-полека съмненията, които посяха всички големи левскари, се разсеят, хората ще се завърнат на стадиона", каза още Иванова.

Четете повече на Gong.bg: Левски е обезпечен до края на сезона
 

БГНЕС


На 22 февруари главният акционер на Левски Спас Русев обяви, че се оттегля от клуба. Решението си той аргументира с натиска на феновете.
 
Русев изтъкна, че той става третият пореден собственик, прокуден от феновете. Той ще предостави акциите си на въпросните фенове, които искат управлението в свои ръце, макар че ги нарече "хора без имена", за които Левски е "мнима кауза".
Gong.bg