Близо три часа поп фолк певецът Константин Славчев-Коцето беше разпитван в столичната полиция. Той беше извикан, защото в дискотеката, която стопанисва в Студентския град, преди няколко дни бяха намерени наркотици, а управителят Игнат Ханджиев - задържан.

Арести заради дрога след акция на полицията в известна дискотека

След като даде показания в полицията, Славчев обясни, че вече не е толкова сигурен в подозренията си, че зад всичко стояла поръчка. Той припомни, че с управителя на заведението се познавал от 9 години и му имал пълно доверие. Каза още, че Ханджиев бил принципен човек и дори не допускал пушачи.

Преди дни специализираният съд постави в ареста Игнат Ханджиев и Марио Маринов след спецакция в заведението на Славчев в Студентски град, в което освен наркотици е било открито и специално помещение, в което според разследващите дрогата се е продавала.

Певецът Константин показа тайната стая в дискотека "Плаза"

"Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават оттук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести", коментира певецът по-рано в „Здравей, България".

Източник на видео: Novanews.bg