Радев за измамника във Фейсбук: Калпазанин, трябва да бъде хванат

Валентин Радев
Валентин Радев / БГНЕС
Измамникът с фалшивия профил във Фейсбук под името Александър Николов със сигурност ще бъде обявен за общодържавно издирване. Той е калпазанин, трябва да бъде хванат, каза в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Той потвърди, че ГДБОП работи по случая, нашумял през последните дни, но повече не иска да добави нищо.

Маринов за измамника от Facebook: Рано или късно ще го задържим

Радев призова хората да внимават какво правят, защото легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата е на друго място.

Десетки станали жертва на измамник в социалните мрежи

"Ако някой иска да мине метър и да си купи билети по-евтини - ами да страдат, това е моят отговор на министър. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително, за да предпазвам и тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", добави Валентин Радев.

Психолог разкри как е изградил образа си измамникът от Facebook

55 млн. лева ще бъдат отделени за увеличението на заплатите на полицаите и пожарникарите в бюджета за 2018 г., съобщи вътрешният министър.

Стефан Балабанов: Увеличение на заплатите в МВР не може да има преди 1 януари

Увеличението ще бъде различно и диференцирано. Най-вече за тези, които са с полицейските правомощия, така сме се разбрали включително и със синдикатите на срещите, които имаме, поясни Радев.

Пожарникар: Носим дрехи втора употреба от цяла Европа (ВИДЕО)

„Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия. Естествено, че там ще насочим и най-голямо увеличение на заплатите“, каза още вътрешният министър.
БТА, БГНЕС, Фокус