168 души са пострадали при пътни инциденти за шест дни
На автомагистрала "Хемус", в района на Витиня, още от обяд има задръстване. Това стана ясно на брифинг на Пътна полиция.

Катастрофа заструднява движението при 150-и км на АМ „Тракия”

Струпване на автомобили има и в района на Владая, но там е натоварено винаги, има ли почивни дни. В последния от трите почивни дни заради Съединнието, по магистралите има допълнителни полицейски екипи.
 
 
Брифинг на Пътна полиция за трафика в страната

168 души са пострадали при ПТП-та за 6 дни. Повече четете тук: https://bit.ly/3jXXrfp

Публикувахте от Новините на NOVA в Понеделник, 7 септември 2020 г.

Констатират изключително много нарушения. "Това изобщо не ни радва. Призивите ни за намаляване на скоростта, за спазване на дистанция, вече са тривиални", заяви инспектор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция.

Тежка катастрофа с жертва и ранени затвори АМ „Марица”

В отсечката Горубляне - Младост от днес могат да се движат коли, но задръстването още в първия ден е голямо. Инспектор Близнаков съобщи, че от началото на месеца, тоест за 6 дни - са възникнали 141 тежки пътнотранспортни произшествия - това са катастрофи със загинали и сериозно ранени.

БГНЕС

"168 души са пострадали. 15 души са загинали, един човек загина докато си говорим", добави пътният инспектор. „От началото на месеца са станали 141 тежки пътнотранспортни произшествия. При тях има сериозно ранени и загинали хора.

„В момента тече операция, която ще цели насищане на полицейски екипи по пътищата. Всички средства за контрол на скоростта са на терен и работят. Нашите служители ще подпомагат движението в невралгичните точки”, каза още той.