/ БГНЕС, архив
Отстраненият от длъжност кмет на столичния квартал „Младост” Десислава Иванчева е приета в болница. Това става ясно от публикация в официалния й профил във Facebook.

Във видеото се вижда, че Иванчева е изведена от ареста, където е вече повече от три месеца, с белезници.
 
11 юли: Приключи разследването срещу кмета на "Младост" Десислава Иванчева

"Днес 1 август Деси Иванчева постъпи в болница за седмица с цел детайлни изследвания заради тумор на хипофизата й, който има от около две години, който вероятно се е увеличил", се посочва в съобщението към видеото, чийто автор е бившият пиар на "Младост" Петър Кърджилов.
 
 
Деси Иванчева постъпва в болница окована като сериен убиец!

Молим ви, СПОДЕЛЕТЕ това видео! Днес 1 август Деси Иванчева постъпи в болница за седмица с цел детайлни изследвания заради тумор на хипофизата ѝ, който има от около две години, който вероятно се е увеличил. Силно се надяваме това да не е така, но е възможно, като имаме предид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква, огромния стрес, който преживя от показния арест и престъплението по набеждаване за подкуп, извършено срещу нея и Биляна Петрова, унижението в съдебните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста. При всичко това, Мафиотизираната прокуратура продължава да се държи с Деси и Биляна като с най-опасни престълници, като със серийни убийци! Вижте във видеото, снимано днес от бившия пиар на Младост Петър Кърджилов как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно като ѝ бяха забранили да говори! Вчера в същия вид беше изведена за прегледи и Биляна Петрова. Очаквайте по-късно днес подписката, която ще разпространим за подписване на ръка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева за тяхното пускане на свобода, за самоотвод на Специализираната прокуратура и за започване на независимо разследване срещу организираната престъпна група, която извърши срещу Деси и Биляна престъпление по набеждаване в искане и взимане на подкуп!

Публикувахте от Десислава Иванчева в Сряда, 1 август 2018 г.

„Силно се надяваме туморът да не се е увеличил, но е възможно, като имаме предвид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква, огромният стрес, който преживя от показния арест и престъплението по набеждаване за подкуп, извършено срещу нея и Биляна Петрова, унижението в съдебните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста”, пише в съобщението.
 
Десислава Иванчева в съдебната зала: Няма такава държава
 

Десислава Иванчева Биляна Петрова
БГНЕС, архив


Според съобщението с Иванчева и Петрова се държат като с опасни престъпници, "като със серийни убийци". „Вижте във видеото как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно като ѝ бяха забранили да говори”, пише в съобщението.

Уточнява се, че вчера по същия начин за прегледи е била изведена и Биляна Петрова.

17 април: Арестуваха показно кмета на „Младост“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

По-късно днес ще бъде внесена подписка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева, за пускането на свобода на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, за самоотвод на спецпрокуратурата и за започване на независимо разследване срещу организираната престъпна група, която е набедила двете жени във взимане на подкуп.
 

На 17 април кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева бе задържана показно в центъра на София
netinfo


Десислава Иванчева, заместникът й Биляна Петрова и бившият кмет на „Младост” Петко Дюлгеров бяха арестувани показно през април. Иванчева е обвинена във вземане на подкуп в особено големи размери, а Дюлгеров и Петрова са сочени за нейни помагачи.