Представители на ГЕРБ ще обиколят няколко града за ден
Представители на ГЕРБ ще обиколят няколко града за ден / cнимкa: Sofia Photo Agency

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи кандидатите за членове на Европейския парламент Владимир Уручев, Преслав Борисов, Станислав Петков и Делян Добрев в Ловеч. Там те ще открият митинг на площад „Сава Младенов" в Тетевен, след което те ще посетят село Български извор, а след това ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията в градския театър в Троян. Вечерта на площад „Тодор Кирков" в Ловеч ГЕРБ организира предизборен концерт.

Организационният секретар на ГЕРБ Красимир Велчев ще представи кандидатите за евродепутати на партията Румяна Желева, Мария Неделчева и Моника Панайотова на предизборен концерт пред Двореца на културата в центъра на Перник.

На площад „Македония" в Благоевград е също ще има предизборен концерт на ГЕРБ. След представянето на кандидатите за евродепутати на партията ще има изпълнения на група Gravity Co.

Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ Румяна Желева, Андрей Ковачев и Моника Панайотова пък ще вземат участие в детски празник в ж.к. „Дружба" в парка срещу Дома на културата „Искър", след което ще отговарят на въпроси на граждани в открита приемна на същото място.

Областният координатор на ГЕРБ в София Лъчезар Иванов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Румяна Желева, Илиана Иванова, Андрей Ковачев и Моника Панайотова ще отговарят на въпроси на граждани в открита приемна, намираща се пред Седма поликлиника.

Илиана Иванова и Андрей Ковачев пък ще отговарят на въпроси на граждани в открита приемна на ъгъла на ул. „Монтевидео" и ул. „Обиколна", а по-късно Румяна Желева и Моника Панайотова ще участват в среща-дебат със студенти в залата на Академичния съвет на Технически университет - София в Студентския град на теми „България в Европейския съюз - възможности, перспективи, роля" и „Предизвикателства пред българските членове на Европейския парламент".