/ БГНЕС
Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, от която има дете, е направил пълни самопризнания, потвърди говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.
 
19-годишната майка на 2-годишно момиченце почина в неделя след побой от мъжа, с когото живеела.
 
Убийството се случи след запой в ресторант. 27-годишният Теньо Енчев нямал брак с Ивета, но живеели на семейни начала, имали дете - момченце на 2 години. Младият мъж е криминално проявен, изтърпял присъда в Бургаския затвор, в затвора бил и брат му.
 
19-годишно момиче починало след побой в Айтос, има задържан

Във фаталната нощ младите и детето седнали на близък ресторант край дома си. Свидетели на безпричинна агресия станали както персоналът на ресторанта, така и присъстващи клиенти на съседните маси.
 
"Обиди, грубо отношение... За сметката се скараха, защото имаше междинен бон от 18.10 лева. След още поръчки той я накара да дойде да вземе цялата сметка. Тя му донесе сметката от сорта на 32 лева и стотинки. Той защо и как така сметката е веднъж 18", разказаха очевидци.
 
Мъжът, пребил приятелката си в Айтос, съжалявал за стореното (ВИДЕО)

"Гледам от прозореца как й посяга, тук се разкърви. Тя се разрева и тръгна към тоалетната, той тръгна след нея. Той и на хлапето посягаше и хлапето удари. Малкият се разрева, те започнаха да се карат, след това тя дойде тук, пушихме по една цигара и видях ръката й синя. След това видях как той й посяга и я удря", разказа служителка на ресторанта. Тя споделя, че Ивета криела насилието, защото обичала бащата на сина си.
 
Побоят продължил и по пътя към дома им, както и след като се прибрали. Съседката чула писъците на детето и сигнализирала на полицията. Теньо е арестуван, а младата жена открита в безсъзнание. Младата жена била транспортирана с тежка черепно-мозъчна травма и наранявания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки усилията на лекарите тя почина.
БГНЕС