/ ThinkStock/Getty Images
Бащата е карал момичето да гледа порно филми
Окръжен съд-Стара Загора за трети път остави без уважение искането на подсъдим баща, изнасилвал дъщеря си за изменение на взетата му мярка за неотклонение „задържане под стража“ в „домашен арест“, съобщиха от пресцентъра на съда.

Повдигнаха обвинение на баща, изнасилвал дъщеря си

Провеждането на съдебното заседание, както и произнасянето на определението на съда, бе осъществено от състав на Окръжен съд дистанционно чрез Skype-връзка със Затвора - Стара Загора, съгласно издадена заповед на и.ф. председател на съда предвид обявеното извънредно положение в страната.

Затворник в домашен отпуск преби и изнасили млада жена

В молба си до съда подсъдимият мотивира искането си за изменение на мярката му за неотклонение с фактите, че има постоянен и настоящ адрес, постоянна работа, няма опасност да се укрие, както и че не се е укривал от разследващите органи и не е бил издирван от тях.

Осъдиха на четири години затвор учител за блудство с ученички

Той е привлечен като обвиняем за това, че: от декември 2014 г. до март 2019 г., в дома си в старозагорско село, многократно, като родител на малолетно момиче, родено през 2006 г., чрез използване на положение на надзор и употреба на сила и заплашване, я е изнасилвал.

Оставиха в ареста мъж, привлечен като обвиняем за изнасилване

От декември 2018 г. до март 2019 г., в дома си в село в област Стара Загора, четири пъти, се е съвкупил с дъщеря си, ненавършила 14 години, като я е принудил към това със сила и заплашване.

Арестуваха кмет заради съмнения за блудство с момче (ВИДЕО)

От 2016 г. до март 2019 г., е склонявал 14-годишната си дъщеря да гледа порнографски филми.
Окръжен съд прие, че на този етап от наказателното производство мярката за неотклонение “задържане под стража” все още се явява тази - да се попречи на подсъдимият да се укрие или да извърши друго престъпление.

Оставят в ареста мъжа, обвинен в блудство с четири деца

Определението на съда подлежи на обжалване или протестиране в 7-дневен срок пред Апелативен съд-Пловдив.