/ NOVA/Красена Ангелова
Певецът Георги Симеонов JJ се оказа под красивия образ на Прилепът
Почти два месеца след старта на третия сезон на „Маскираният певец“ зрителите на NOVA избраха Прилепът да свали маската си. Зад внушителния и красив костюм се оказа певецът Георги Симеонов JJ. В последната си вечер на мистериозната сцена той бе избрал да изпълни световноизвестната балада на Роби Уилямс – „Angels”. Това допълнително затрудни Панела и никой от любимите детективи не даде правилен отговор. Техните предположенията бяха свързани с други изпълнители - Стефан Илчев, Деян Неделчев и Костадин Георгиев - Калки.

„Много благодаря на Маги Халваджиян за покана, както и на Кремена за този невероятен костюм. По време на първия лайв се притеснявах много, защото не виждах абсолютно нищо, беше само много топло и неудобно. Но след второто предаване заживях с този образ, който ме пренесе в приказен свят. Беше изключително странно, трудно и смешно да играя на криеница и с целия екип, който познавам прекрасно“, развълнувано сподели певецът, секунди след свалянето на маската.

Тази вечер бе даден стартът и на разпитите на седемте останали герои в най-мистериозното шоу. За първи път в „Маскираният певец“ те не се провеждаха от член на Панела, а от водещите Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Без да имат право да лъжат, маските трябваше да отговорят честно на три въпроса, които бяха свързани с предположенията на елитните детективи от предходното предаване.

Великолепните музикални изпълнения на участниците в „Маскираният певец“ отново бяха разпределени в три епични битки. Перлата влезе в сблъсък с Гъбарко, Госпожицата се изправи в дуел срещу Прилепът, а в титанична тройна битка участваха Носорогът, Самураят и Камъкът.

Минути преди началото на последната битка, за едно участие се завърна маската на Шотландецът с изпълнение на „Poison” на Alice Cooper. Под огромния костюм умело бе скрит културологът Ивайло Цветков – Нойзи. Алекс Раева безпогрешно успя да го разпознае, Марта обаче заложи на певеца Орлин Павлов, а AZIS даде екстравагантно предположение, посочвайки името на баскетболният треньор Тити Папазов.

„Аплодисменти за моята кума Алекс, която ме позна. А аз сега ще се прибера при най-красивия заек на света – съпругата ми“, каза Ивайло Цветков – Нойзи за участието си в предаването и за скорошната си сватба с Мария Игнатова, която миналата седмица свали маската на Заека.