/ NOVA/Красена Ангелова
Под предизвикателния костюм на Заека се криеше Мария Игнатова
След изпълнението на микс с едни от най-култовите песни на легендарната българска формация Тоника СВ и след оспорвания дуел с Прилепът, дойде време Заекът да свали маската си. Зад един от любимите герои в третия сезон на шоуто се криеше телевизионната водеща Мария Игнатова. Топ следователите Алекс Раева, AZIS, Марта Вачкова и Владо Пенев в един глас стреляха право в целта с предположението си.

Маскираният певец
NOVA/Красена Ангелова

Никога през живота си не съм била толкова секси. Много интересни неща ми се случиха, докато бях в „Маскираният певец“ – омъжих се, бях под карантина, пях „Lambada” посред нощ в гора. Беше ми много странно в костюма. В началото мислех, че ще падна, защото главата ми беше много тежка и ме накланяше навсякъде, но се справих. Много харесвам костюма си“, сподели Мария Игнатова секунди след свалянето на маската.

Осемте маски, които достигнаха до осмия епизод на най-мистериозното шоу в ефира, влязоха в четири грандиозни битки. Заекът се изправи срещу Прилепът, Носорогът влезе в двубой с Перлата, Самураят се сблъска с Госпожицата, а за финал Гъбарко премери сили с Камъкът. 

След първите две битки на зрителите бе дадена възможност да се разсеят от възхитителните музикални дуели, когато за едно изпълнение на сцената се качи Плашилото. Зад артистичната маска от втория сезон на „Маскираният певец“ се криеше поп кралицата Мария Илиева, която бе част от звездния панел в първия сезон на мистериозното шоу.

Маскираният певец
NOVA/Красена Ангелова

„Аз така се постарах, не знам защо толкова бързо ме разпознаха. Всички от Панела са феноменални и имат страхотен нюх“, разказа Мария Илиева за участието си в шоуто. Тя не пропусна да се обърне и към сина си Александър с думите: „Александър, Плашилото не е страшно. Плашилото е мама!“. Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев успяха да разпознаят певицата, а всички от Панела и водещите бяха възхитени от начина, по който Мария вдъхна живот на маската с изпълнението на “Bella Ciao”.

Маскираният певец
NOVA/Красена Ангелова

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още впечатляващи музикални изненади в „Маскираният певец“. Коя ще е осмата свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (6 ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на мистериозното шоу