Цветан Цветанов ГЕРБ
Цветан Цветанов ГЕРБ / БГНЕС
Изобщо не ни притеснява фактът, че тя ще ни дава под съд, каза Александър Ненков от ГЕРБ на пресконференция на партията. По-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че всички, които са си позволили да свържат нейното име и партията с корупция и с "Цанков камък", отиват на съд.

Нинова: Всички, свързали името ми и БСП с корупция и "Цанков камък", отиват на съд

“Искам да подчертая, че ние никога не сме коментирали за това дали тя е виновна или не. Ние сме казали единствено и само това, че тя е участвала в кабинета, в който проектът се е бил реализирал”, заяви Ненков.

Борисов: Ако за всяка глупост на БСП и ДПС ги съдим, съдилищата ще работят непрекъснато

„Днешната пресконференция, която беше дадена от страна на БСП, е доста учудваща за нас. И аз не мога да си представя, че председателят на най-голямата опозиционна партия по този начин се припознава във всичко, което казва ГЕРБ и визира самата себе си“, каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов ГЕРБ
БГНЕС

Чашата на язовир "Цанков камък" не била спукана и няма опасност за хората

Той заяви, че през „всичкото това време, когато сме правили съответните пресконференции“, са казвали за политическите решения, които са взимани в управленските мандати на БСП и до какво са довели тези решения и секторните политики.
 
БГНЕС