Не трябва омразата да ни осакатява живота. Нека да добруваме. За мен това е чест и огромна отговорност към българското общество. С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет за издигането на нейната кандидатура и тази на проф. Анастас Герджиков за президент и вицепрезидент.

"Вие ме убедихте, че може да има истински смисъл в думите: "Наистина обединени!".

Инициативният комитет зад проф. Герджиков: България ще отвори нова глава в историята


"Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг. Така се разви животът ми, че от дете спортът ме научи на дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди, които преди три дни навършиха 33 години. Повече от 3 десетилетия службата ми в името на Родината осмисли живота ми, даде ми чувство на ситугурност и самочувствие. Работата ми в неправителствения сектор по социални проекти и каузи, личната ми ангажираност за деца с различни нужди ми донесе удовлетвореност", разкри кандидатът за вицепрезидент.

Проф. Анастас Герджиков: Моята цел да е върна нормалността

"Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България", допълни още тя.

"Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен", обеща Митева.