Намушкаха момче в центъра на София
Намушкаха момче в центъра на София / снимка: БГНЕС
Намушкаха момче в центъра на София
24273
Намушкаха момче в центъра на София
  • Намушкаха момче в центъра на София

18-годишно момче от столичното 32-ро училище беше намушкано по обед в района на 18 СОУ „Уилям Гладстон". Младежът е бил нападнат на улицата от непознат мъж, който извадил нож и го ранил в бедрото. Пострадалият веднага е бил откаран в „Пирогов", където е бил опериран. Няма опасност за живота на момчето.

Инцидентът е станал около 13:30 часа. 18-годишното момче и негов приятел се разминали на улицата с непознат мъж. Внезапно нападателят започнал да вика, извадил нож и ранил момчето, което вървяло към своето училище.

„Състоянието на момчето е добро", съобщи пред журналисти д-р Тома Попов от Противошоковата зала на "Пирогов", където бе извършена операцията на тийнейджъра и добави: „Няма засегнат голям съд. Пресичали „Пиротска", някакъв мъж започнал нещо да вика, нападнал някакво негово приятелче, те се струпали да го разтървават и в този момент той го намушкал с нож. Никой не е познавал нападателя, който е бил около 18-20-годишен мъж".

Според свидетелите на инцидента пострадалият е кървял обилно. Част от тях твърдят, че това е нормална случка за района, който изобилства от деца наркомани.