25-годишният Мехмед е направил пълни самопризнания
"Той се отнасяше добре към детето", коментира Фатме Сали, майката на обвинения за убийството на 7-годишното момиченце в Момчилград.
 
Арестуваха братовчед за убийството на 7-годишното дете в Момчилград

В сряда стана ясно, че 25-годишният Мехмед, който е първи братовчед на детето, е признал, че именно той е извършил тежкото престъпление. Младият мъж е в ареста, като предстои в следващите дни съдът да прецени дали той ще остане зад решетките.
 
Изтича 72-часовият арест на майката на Дамла

"Той не може да го е направил, това е необяснимо. Аз мисля, че някой нещо му направи и той не може да каже от страх", коментира пред NOVA майката на Мехмед.
 
Според събраните до момента доказателства убийството е извършено на 17 декември, неделя, а малкото момиченце е починало от задушаване. "В петък вечерта той беше нощна смяна. В събота около 17.00-17.30 ч. отиде да си вземе обувките, върна се, след това излезе пак и се прибра около 1.00 ч. в неделя", съобщи майката на Мехмед.
 
Цацаров разкри подробности около убийството на 7-годишното дете в Момчилград

Младият мъж е служител на един от мобилните оператори, а отделно от това работи и във фабриката, в която работи и майката на детето.
 
"Само човек със сериозна личностна патология може да извърши такова зверство", коментира д-р Цветеслава Гълъбова, директор на държавната психиатрична болница "Свети Иван Рилски".
nova.bg