14 дни няма следа от 26-годишната Радинела - майка на две деца, съобщи NOVA. Във врачанското село Нивянин я търсят навсякъде.

В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото. „Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, сподели Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.

Виждали ли сте това момиче? (СНИМКА)

Тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказа, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.

Според майката на Радинела Анжела Иларионова, тя е била подложена на насилие от съпруга си, твърдят го и местните. Мъжът отрича твърденията.

Жената се прибрала от чужбина, за да я търси. „Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя.

Майката на починалото дете от Кардам е изчезнала (ВИДЕО)

Анжела споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това.

В селото има няколко версии за изчезването й – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.

Тя е обявена и за международно издирване.
NOVA