/ БГНЕС
След близо два месеца принудителна почивка заради пандемията от COVID-19 Лудогорец поднови тренировки при задължителните противоепидемични мерки. В петък сутринта тимът проведе занимание на малки групи на тренировъчната база Спортен център Лудогорец.

Участие в упражненията не взеха играчите, които в момента са под домашна 14-дневна карантина след завръщане от чужбина.

При кого отиват пакетите от "Лудогорец" и "Биовет"?

“Надявам се да се подготвим добре за времето, което имаме до рестарта на първенството. Ситуацията е необичайна, но нямаме избор. Ще направим всичко необходимо отборът да е в оптимална форма за предстоящите мачове”, коментира треньорът Павел Върба.

Лудогорец се включва в благородна инициатива

До рестарта на първенството в efbet Лига шампионите ще се готвят според инструкциите, описани в заповедта на спортния министър Красен Кралев от 14 май.

„Лудогорец“ подкрепи „Левски“ в тежката битка на „сините“

До края на редовния сезон Лудогорец гостува на Левски и Арда и приема Ботев Пловдив. Мачът на стадион "Георги Аспарухов" трябваше да се играе на 14 март, но бе отложен заради въвеждането на извънредно положение в България.

По-рано тази седмица всички футболисти, членове на спортно-техническия щаб, администрация и помощен персонал преминаха PSR тест за COVID 19. Всички тестове са отрицателни.