/ БГНЕС, архив
Кубрат Пулев ще се появи отново на ринга в края на април, след като си уреди среща с американец. Точната дата за двубоя все още не е ясна, но той най-вероятно ще се проведе на 28 или 29 април.
 
Кубрат Пулев може да се изправи срещу Дейвид Хей за титлата на IBF

"Все още не е ясно дали двубоят ще се проведе в София или на друго място. Мачът ми тук се игра пред страхотна публика, така че би било страхотно отново е в София. Все още не мога да обявя името на съперника ми, преди да сме подписали официално договор за срещата", разкри Кобрата, пише Gong.bg.

За последно Пулев се боксира в началото на декември срещу "нигерийския кошмар" Самюел Питър. Пред пълните трибуни в столичната "Арена Армеец" българинът отказа своя противник още в третия рунд, като с победата си стана и официален претендент за световната титла в тежка категория във версия ITF.

БГНЕС, архив


За нея родният боксьор ще спори с победителя от сблъсъка между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който ще е на 29 април в Лондон.

Колко заработи Кубрат Пулев за 540 секунди на ринга?

"Който и да спечели от двамата е без значение. Разбира се за мен по-добре ще е да е Кличко. От игрова гледна точка и двамата са много добри боксьори. Единият има повече опит, но е по-стар. Другият е по-млад, но пък е във форма и се подготвя много професионално. Който и да е от тях - аз съм готов. Чувствам се силен, жаден за битка и съм готов", сподели още той.