Беше изключително драматичен мач. Това заяви в интервю за NOVA Кубрат Пулев след победата в САЩ над румънеца Богдан Дину.
 
Пулев потвърди, че раната, която получи в двубоя, е дълбока и в болница са му направили 12 шева.
 
„Беше трудно. Получих много удари, които не трябваше да получавам. Най-важното е, че преодолях този момент и това ме активизира да направя много голяма серия и да го поприключа”, коментира още Пулев за мача.
 

Двоен триумф за българския бокс (ВИДЕО)
 
Продължавам напред, продължавам да се усъвършенствам, да бъда по-добър, стремя се към това нещо”, заяви още Пулев.
 
По думите му противникът е бил много добре подготвен.

Беше висок, здрав, добър боксьор, с опит. Не беше лесно”, заяви Пулев.

Кобрата: Такава аркада досега не бях получавал
 
Относно целувката на репортерка, Кобрата я определи като приятелска. Вчера в интернет пространството бе разпространено видео, в което се вижда как Пулев хваща за брадичката Дженифър Равало и я целува по устните след интервюто, което тя му взима. Впоследствие Равало определи случилото се за „малко смущаващо и странно“, а в социалните мрежи се появиха доста критики за поведението на Кобрата.
 

Българският боксьор от своя страна обясни, че е приятел с репортерката и затова я е целунал след интервюто:

„Това беше супер импулсивно. Познаваме се с нея, тя ми е като приятел”, заяви Пулев и допълни: „Тя благодари за нея, беше приятелска”.

По-рано Пулев коментира темата и в социалните мрежи:
 
„До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“, написа Пулев в Инстаграм.
 
nova.bg