Кобрата: Такава аркада досега не бях получавал

/ БГНЕС
Кубрат Пулев призна, че аркадата, която получи по време на победата си над Богдан Дину, е била най-тежката в кариерата му, но не го е притеснила. Кобрата записа 27-ма победа на професионалния ринг, след като нокаутира румънския си опонент в седмия рунд на боя им в Коста Меса, Калифорния, а малко преди това брат му Тервел записа 13-ти успех в професионалната си кариера с победа над американеца Мич Уилямс.

Двоен триумф за българския бокс (ВИДЕО)

"Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми днес. На тези, които бяха заедно с нас в залата - уникални сте! На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха положителна енергия от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред телевизора. Вие сте моето богатство! На всички вас - мои близки, приятели, познати и непознати хора - едно огромно БЛАГОДАРЯ! Много от вас не познавам лично, но ви се прекланям за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!", написа Кубрат във Фейсбук след успеха.
 
 

БЛАГОДАРЯ ВИ, БЪЛГАРИ! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬 Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми...

Публикувахте от Kubrat Pulev в Събота, 23 март 2019 г.

"Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада досега не бях получавал през целия си живот, но бях отлично подготвен и самата аркада за мен не беше голям проблем, защото знаех какво мога. Просто трябваше да проявя коравост. За моя радост, кътменът в моя ъгъл си свърши прекрасно работата. Всичко онова, което се опитва да ни събори, всъщност идва като изпитание на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни. Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на онези, които не искаха да победя. Те също много ми помагат, правят ме още по-силен", допълни Пулев, който продължава да бъде официален претендент за пояса на Антъни Джошуа от Международната боксова федерация.