Продължава мистерията около изчезването на 20-годишния Момчил Семерджиев, който е в неизвестност от 18 септември. Два дни, след като се връща от бригада в САЩ, следите му се губят безследно.

Студент от Пловдив е в неизвестност, изчезнал след бригада в САЩ

След четири месеца работа като спасител на 16 септември той се прибира в Пловдив. Разказва на брат си, че е доволен от парите, които е изкарал на студентската бригада. Два дни след това събира приятелите си вкъщи, за да отпразнуват завръщането му в България. В полунощ момчетата се качват на Альоша и не след дълго поемат към домовете си.

На входната врата обаче Момчил забелязва, че няма ключ, обажда се на брат си, за да му отвори, но се налага да го изчака. От този момент следите на студента се губят.

Вече 14 дни никой не го е виждал, а телефоните му са изключени. Близките на Момчил нямат обяснение за случилото се. Отхвърлят възможността да е бил нападнат заради пари, защото в себе си е имал само около 200 лева. Полицията работи по различни версии, но засега мистерията остава.

Нова телевизия научи от органите на реда, че до момента са разпитани 20 души и са проверени четири адреса. На два пъти полицаи със следови кучета са обхождали две от тепетата в Пловдив, където за последно Момчил е видян, но не са открили никакви следи.

Родителите на момчето заявиха, че нямат никаква нова информация. Те допускат да се е случило всичко, но отказват да мислят за най-лошото. Вярват, че е жив и призовават всички да помогнат да бъде намерен.

Източник: Novanews.bg