"Вчера се проведе временната комисия за случая с Нотариуса. Тази комисия не е направена да се установят доказателствата, а по-скоро да се замете случаят”. Това заяви Гроздан Караджов от ИТН в кулоарите на парламента.

"Вчера на два пъти ме прекъснаха, когато давах предложения за изслушване на хора в комисията. Днес ще предам писмо на председателя на комисията Никола Минчев, предложения за изслушване на хора в комисията. Искам да извикат Асен Василев, Спецов, Рашков, Калин Стоянов, Бакалова и Невена Зартова. Допълнително за да докажем, че тази комисия няма да е ленива и мързелива, сме изискали от Минчев ГДБОП да предостави на комисията всички факти и документи за казуса на Нотариуса от 2021 година", обяви още депутатът от ИТН.

"Ще изискаме документи от МВР, кои полицаи са охранявали SS клуба, който е собственост на Мартин Божанов - Нотариуса. Нека да се изискват данни за случаите и казуси на Божанов и Петьо Петков-Еврото. Нашето настояване е да се добави и казуса за 8те джуджета и Еврото към комисията. Тези случаи са свързани. Искаме и комисията да е на паритетен принцип. Ако се чуе и името на Делян Пеевски в случая за Нотариуса, ще искаме и той да бъде изслушан", допълни Гроздан Караджов. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС