Рашков е един фалшив герой, коментира Тома Биков
Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Това заявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Думите им са по повод високата цена на тока.

ДАНС и МВР влязоха в КЕВР, БЕХ и енергийната борса (ВИДЕО/СНИМКИ)

Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г., посочиха от ГЕРБ. Това е ограбване на българските граждани и бизнес, категорични са те.

Рашков за цените на тока: Може да са заложени политически бомби

Г-н Рашков е намерил време да разследва две неща - кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков.

Рашков: Разследваме престъпления за милиарди (ВИДЕО)

"Готвят се определени хора от ГЕРБ и ДПС да купуват избори - всички тези димки, ченгесарски, долнопробни и смешни номера, ги гледахме на миналите избори. Г-н Рашков трябва да се е уверил, че ГЕРБ има достатъчно подкрепа в България, за да спечели изборите, въпреки натиска, който той правеше. Нашите хора няма да се притесняват от глупостите му. Рашков не е министър на вътрешните работи, той е председател на предизборния щаб на Радев. Ако продължи по този начин, един от разследваните по-нататък ще бъде самият той", смята Биков.

Рашков е един фалшив герой, който се представя за пострадал от прехода, а има 19 имота и е милионер, кометира още Биков.

Фейсбук/NOVA

Призоваваме предизборната кампания да бъде битка на идеи, посочи той.

Гешев отрече да е изземвал старо разследване срещу министър от ГЕРБ

От ГЕРБ отново призоваха да се разследва продажбата на фирма със задължения към хазната от 1,5 млн. лв. от страна на шефа на НАП Румен Спецов. От ГЕРБ настояват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възстанови неизплатените данъчни задължения на продадената компания? Кой и защо е заплашвал Спецов? „Притесняваме се, че може би новият собственик на тази фирма, след като е разбрал, че тя му е продадена със задължения, е започнал да търси отговори или пък да си иска въпросните 1,5 млн. лв.”, коментират още от ГЕРБ.