марихуана
марихуана / МВР
Служители на ГДБОП разкриха модерна оранжерия за канабис в хале в село Локорско, съобщиха от МВР. Голямото помещение било приспособено за оранжерия и в него с помощта на модерно оборудване и различни препарати били отглеждани 700 растения канабис.

Разбиха оранжерия за марихуана в Черноморец, работела целогодишно

Открити са 17 кг сух канабис, пистолет „Макаров“ със заглушител, иззети са мобилни телефони и таблет.  Задържани са общо петима мъже - един на 44, един на 41, двама на 39 години и един на 24 години. Един от арестуваните е осъждан за кражби, а другите имат криминални регистрации за кражби, притежание и разпространение на наркотици и притежаване на оръжие.
В апартамент в столицата, обитаван един от мъжете, полицейските служители намерили сак с общо 10 кг канабис, разпределен в пликове. Иззет е и мобилен телефон.

марихуана
МВР

Разбиха нарколаборатория в Грозден. Петима са задържани

В полезрението на антимафиотите попаднал и 41-годишен мъж с множество криминални регистрации за производство, притежание и разпространение на наркотици, в апартамента на когото са иззели мобилни телефони, документи и банкови карти.

Общото тегло на открития наркотик е 27 кг суха маса и  700 растения канабис.

На петимата задържани е повдигнато обвинение за извършени престъпления. Четирима остават в ареста, а най-младият е под „домашен арест“.

марихуана
МВР