/ Фейсбук профил на Николай Бареков
Докато едни плажуват на плажа на "Росенец" край имота на Ахмед Доган, други се готвят за протест край имението на Иво Прокопиев в Буджака край Созопол.

Ахмед Доган изненада плажуващите на „Росенец” (ВИДЕО)

Около 15 души се събраха днес на протестното плажуване, наречено „Dogan Saray Beach Festival“ на единия плаж. "Събираме се, плажуваме. Нека хората да идват не само събота и неделя, а и всеки ден от седмицата", каза пред БНР Асен Боджев, който вчера си говори с Доган.
 
В същото време мнозина пък издигнаха глас Христо Иванов да се покаже обективен и принципен, и както организира акцията на "Росенец", така да отиде да протестира и пред имението на близкия му бизнесмен и медиен издател, който, според твърденията, също е отрязал достъпа до плажа.

Премахват огради и постройки от морската къща на Прокопиев край Созопол (ВИДЕО)

Това твърди и журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков в профила си във Фейсбук
. Бареков даже вече анонсира протест за идния вторник от 11:30 часа пред къщата на Прокопиев край Созопол.

 
 

Това е практически частната улица на Прокопиев и ортаците му, узурпирали забележителната местност Буджака над Райския...

Публикувахте от Nikolay Barekov в Неделя, 9 август 2020 г.

Междувременно пред БНР кметът на курортния град защити бизнесмена, че засега не е бил констатиран ограничен достъп до брега, но проверката продължава. От строителната инспекция също са започнали цялостен анализ на строежите там.