/ netinfo
Десетки доброволци продължават издирването на изчезналия 20-годишен Ивелин Узунов от смолянското село Смилян. Акцията днес ще бъде съсредоточена в района на селата Пещера и Турян, където миналата седмица той бе засечен от фотокапан.
 
Продължават да търсят изчезналия Ивелин от Смилян

"Продължаваме да го търсим и ще продължим да го правим докато го намерим. За съжаление няма резултат от вчерашното претърсване", коментира баща му Велин Узунов.
 
Фотокапан засече изчезналия младеж от Смилян

Надеждите на близките на изчезналото момче е той да се е върнал в района на двете села и днес да бъде открит.
 
Това е десетият ден, в който има активни издирвателни действия на мистериозно изчезналото момче, което за последно бе чуто от баща си на 5 май сутринта. След това бе засечен от фотокапан в района на Турян, а в петък бяха открити обувките му в района на река в местност около с.Кошница. Личните вещи бяха разпознати от бащата на момчето и той бе категоричен, че са на сина му.
 
Откриха обувките на изчезналия младеж от Смилян

Приятелите на момчето призовават всеки, който го засече да потърси контакт с него. От полицията призовават всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112.
 
Издирваното 20-годишно момче от Смилян е с ръст 180 см, очи - кафяви, облечен е със сив суичър и черен панталон, тип анцуг.