/ БГНЕС
“Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в следващия парламент ще продължим диалога”. Това заяви лидерът на "Български възход" Стефан Янев, след като той и екипът му подадоха необходимите документи за регистрация за явяване на изборите на 2-ри април.

"Днес се регистрираме като партия, утре ще излезем с декларация всички организации, които проявят желание, да могат да се включат към нас", добави Янев.

Български възход ЦИК Стефан Янев
БГНЕС

„Български възход“ ще се яви като партия на предстоящите избори

“На българските граждани им е необходима увереност, че политическата класа може да води този диалог в интерес на хората, така че българите да се чувстват горди където и да се намират”, заяви още Янев.

Български възход ЦИК Стефан Янев
БГНЕС

“Освен всички кризи, българите се притесняват от липсата на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият пример за диалог да е заразителен и всички партии да тръгнат по този път и в диалога да намерим решенията за българските граждани. Водим разговори с всички, които поискат, търсим конструктивния диалог. Червените линии не водят до нищо добро, трябва да се смирим и да търсим начинът за намирането на баланси и решения, а не да се страхуваме да седнем открито и да говорим. Напротив - ние говорим открито с всички”, коментира още Янев.

Български възход ЦИК Стефан Янев
БГНЕС

БГНЕС