/ / iStock/Getty Images
От 29 юни националният превозвач „България Еър“ започва да изпълнява сезонните си полети по линията между София и Бургас.

Вижте кои авиокомпании изпъляват директни полети до България

Полетите между столицата и любимия морски град ще се осъществяват всеки ден за удобство на пасажерите. „България Еър“ продължава да лети редовно по всичките си европейски линии. Полетите между София и Варна се изпълняват по три пъти на ден - сутрин, следобeд и вечер.

Единствените дестинации, до които са преустановени полетите към 18 юни, са тези, до които все още има рестрикции за пътуване - Израел, Русия и Португалия. Полетите до всички останали дестинации се изпълняват по график и при стриктни хигиенни и организационни мерки. Повече информация можете да откриете тук и тук.

Wizz Air с два нови вълнуващи маршрута: София-Франкфурт и Варна-Прага

Междувременно стана ясно, че от 16 юни отпада необходимостта сънародниците ни да предоставят тест за коронавирус при пристигане в Австрия, както и да бъдат поставени на 14-дневна карантина - подробности може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.

Напомняме, че авиокомпания „България Еър“ не е преустановявала полетите си до и от Виена, които се изпълняват три пъти седмично – в дни сряда, петък и неделя. Още информация относно изпълняването на полетното разписание, както и подробности за мерките на борда на националния превозвач ще откриете прикачено.