/ БГНЕС
Надявам се с Фандъкова да проведат една коректна кампания, каза премиерът
Премиерът коментира кандидатурата на омбудсмана за кмет на София и даде да се разбере, че я е подкрепил да стане обществен защитник, но не я признава за номинация на БСП. 

"Надали има някой, който да е помагал на Мая повече от мен. Тя идваше често, стотици милиони й бяха дадени за хората с увреждания". 

БГНЕС


"Единствената претенция, която имам към нея, е интервюто, в което казва, че държавата я репресира", обясни Борисов и разказа, че двамата с финансовия министър са се скарали, когато той й е взел автомобила. 

Премиерът коментира и катастрофата с омбудсмана, която стана вчера.

БГНЕС


"За жените е важно да ходят на фризьор, да им правят фъш-фъш и обем. Аз сам се подстригвам, но моята прическа е елементарна. Искам да ходя на фризьор, но няма какво да фризирам", каза той. 

Фандъкова към четвърти мандат: Залогът на тези избори е сериозен, отговорността - голяма

"ГЕРБ мечтаеше за отмъщение заради Костинброд. Станишев и Мая Манолова внесоха сигнала. Оказа се, че е брак. ГЕРБ искаше да отмъсти, но аз им казах, че такъв човек ми трябва за омбудсман, в това мога да се закълна във внуците си. БСП изгониха Мая, а ГЕРБ я подкрепи. Надявам се да се извини, че аз съм пратил да я гледат как се фризира. Като омбудсман се справяше добре - не съжалявам, правилно съм постъпил", категоричен бе премиерът. 

Инициативен комитет издига Мая Манолова за кмет на 4 септември

"Надявам се с Фандъкова да проведат една коректна кампания. На Фандъкова съм дал пълните права - за които имаше съмнения, да ги маха, сама да си прави листата", обясни Борисов. И намекна, че не вижда в лицето на омбудсмана номинация на БСП. "Лошо е да загубим от БСП, да видим кой е техният кандидат", заключи Борисов.