лена бориславова
лена бориславова / БГНЕС
ВъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх. Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията ( и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства и да няма редовен бюджет. Това пише Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" на страницата си във Facebook.

"В прокуратурата работят като бесни - за 3 седмици свършиха повече работа отколкото за 3 години. Обявена е война на парламента. Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори", пише тя.

Политически страсти: Парламентът се превърна в арена на скандали и взаимни обвинения (ОБЗОР)

"Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията.

"Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но! поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната", призовава тя.