Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал Надежда”, била „свита, притеснена и потисната” в присъствието на партньора си Викторио Александров, който е и вероятният извършител на убийството. Това каза пред NOVA близкият приятел на жертвата Ивайло Радев.
 
След като застрелял 23-годишната Дарина, половинката и баща на детето й прострелял смъртоносно и дъщеричката им – на 1 годинка. Трагедията се разигра около седмица, след като двойката се разделила и Викторио се изнесъл от семейното жилище. Във вторник се появи информация, че мъжът подал жалба в полицията за налаган му психологически тормоз от страна на Дарина. Нейните родители пък споделили пред приятели, че Дарина е тази, която е пуснала жалба.

Двойно убийство разтърси страната (ОБЗОР)
 
По думите на родителите й тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи. Майка й и баща й настоявали да отиде при тях, но тя ги уверила, че е добре и ще се пази, разказа семейният приятел Ивайло Радев.
 
Според него извършителят на буталното престъпление „не трябва да излиза от затвора, така както Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба”.
 
nova.bg