/ Getty Images
Тенисистът Беноа Пер стана „Мистър Sofia Open 2021“. Французинът спечели приза за най-харизматичен и привлекателен състезател в тазгодишната нетрадиционната надпревара по време на турнира, който се провежда в столичната "Арена Армеец".

Пер убедително стана №1 и във вота на феновете в официалната Фейсбук страница на Sofia Open, и при гласуването на звездното жури от популярните родни дами.

Getty Images

Беноа Пер получи традиционен български калпак от естествена агнешка вълна и две мускалчета с розово масло във формата на куклички с носии.

Чаровният французин събра 1060 точки, които му стигнаха, за да е първи и да бъде „Мистър Sofia Open 2021“. На второ място останаЛоренцо Музети, а трети е Вашек Поспишил.

Четири лица на NOVA станаха част от звездното жури тази година. Гала и Нана по традиция дадоха своя вот за „Мистър Sofia Open 2021“, а към тях се присъединиха и две носителки на титлата „Мис България“ - водещата на спортните новини Гергана Гунчева и новото попълнение на панела в „На кафе“ Ромина Тасевска.