Вече са ясни първите 25 ваксинирани, които печелят смарт часовници от томболата на здравното министерство.

Спечелилите смарт часовник в първия жребий са: А. Раева, К. Златева, С. Шилкова, А. Георгиева, Х. Ненов, Й. Шишков, Л. Николова, И. Коюв, П. Пеев, Т. Македонска, М. Деков, Н. Манева, С. Павлов, А. Гергишанова, И. Григоров, Ц. Русева, В. Ервантян, Е. Христова, М. Стоилкова, Й. Петрова, Е. Раданова, Ц. Цанков, А. Гегова, П. Карлсон, И. Георгиев-Каталоев.

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail  и/или чрез обаждане по телефона в деня на провеждане на жребия.

1206 са регистрираните участници, които се включиха в първото теглене. Играта цели да поощри и да награди българите, които са решили да се ваксинират. В нея могат да участват лица над 12 години, които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен.

Нов стимул: Въвеждат томбола за ваксинирани

В играта може да участва всеки български гражданин, който се е ваксинирал между 30 септември и 31 октомври. За момента най-възрастният печеливш участник е роден през 1932 година, а най-младият - през септември 2009-а.

Печелившите
трябва да отговорият най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg.

Смарт часовник срещу ваксина: Рекорден интерес в играта на здравното министерство

Ако не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип. Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата, посочват още от МЗ.

Пълните условия за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани ТУК

Жребият ще бъде теглен в петъците.