За пореден път Видин е домакин на Националния мотосъбор, който се провежда от 18 до 20 август и се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Община Видин. Тази вечер кметът Огнян Ценков се срещна с участниците в него, които се събраха в бившето военно поделение и отправи своите поздравления. Той подчерта, че общината отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие и за осигуряване на най-добрите условия. И отбеляза, че мотористите са известни със свободолюбивия си дух, ясни принципи, самодисциплина и солидарност. Неговото пожелание към тях бе да отстояват своите идеали, да имат много нови последователи и да се забавляват истински.

Огнян Ценков поднесе сърдечни поздравления и към членовете на видинския мотоклуб „Северозападни мотори“ по повод 10-годишния юбилей на клуба и връчи на неговия президент Младен Младенов почетен плакет на Община Видин. Мотористите също изненадаха кмета с подарък – каска, поръчана специално за случая.

И тази година по време на събора имаше стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томболи, игри, концерти на рок групи, много забавления.
 


  
Община Видин