Дипломатически клуб „Имхотеп“ към Великотърновския университет организира “WELCOME PARTY” за студентите-първокурсници. Събитието ще се проведе на 10 октомври, сряда от 19.30 часа, в Студентски стол №1 на ВТУ „Св. Св.Кирил и Методий“ (до Спортната зала). Входът в свободен.

ВТУ посрещна 55-та си нова академична година

За доброто настроение на студентите ще се погрижи DJ Емо. Той е емблематична фигура във Велико Търново, собственик на първия и единствен по рода си спортен клуб в града. DJ Емо разполага с богат опит на европейската музикална сцена, работил е като диджей в страни като Норвегия, Англия, Северна Ирландия, Австрия и други.

Събитието и незабравимите моменти от вечерта ще бъдат запечатани и отразени през обектива  на Дипломатически клуб „Имхотеп“. Снимките от събитието ще можете да намерите на страницата на клуба във фейсбук. Влизането ще се осъществява след показването на студентска лична карта или студентска книжка.

3180 първокурсници ще наблюдават полета на 55 гълъба в небето над ВТУ

"Заповядайте, за да се забавляваме заедно сред много музика, усмивки и добро настроение в едно невиждано досега в нашия университет парти! Всички студенти на университета за поканени!", заявиха организаторите.