Вратарят Радослав Рашков отново е част от отбора на „Етър- 1924". Юношата на великотърновския клуб „Боляри" игра за година и половина в „Светкавица" /Търговище/. Рашков дойде при „виолетовите" преди четири години, заедно с треньора Никола Велков. През лятото на 2009 г. стражът бе преотстъпен от тогавашния мениджър на клуба Иво Балъков на „Светкавица", където бе до сега.  

В сряда 23- годишният вратар направи първа тренировка с отбора, след решението на ръководството да го върне в състава. Целта е треньорите да разполагат с трима млади и надеждни вратари за тежкия пролетен полусезон.

Другите двама са Венци Димитров и Марко Карканджиу. Италианецът е получил разрешение да се прибере на 10 януари, тъй като тогава има удобен полет от Апенинския полуостров

Екскапитанът на „Славия" Йордан Петков заяви за „Дарик", че има предложения както от български, така и от чуждестранни клубове. Той бе категоричен, че каквото и да е решението му първо ще го обяви на изпълнителния директор на великотърновци Митко Манолов. Защитникът трябва да каже да или не в рамките на днешния ден.



Междувременно друг досегашен футболист на етърци пое към „Светкавица". Синът на Бончо Генчев- Явор, започна подготовка с търговищкия състав. Той бе освободен от „Етър- 24" и няма никакви проблеми да продължи кариерата си в друг клуб. Младият защитник Тихомир Антонов, който също се раздели с отбора вероятно ще играе в „Спарта" /Самоводене/.