Калина Паскалева от Стара Загора е поредната красива участничка в конкурса "Дарик търси лице на лято 2008", който е част от кампанията "Красотата срещу дрогата".

"Подкрепям изцяло организираната инициатива „Красотата срещу дрогата”, защото това е един по-различен подход, чрез който да се заяви отношението на обществото отностно този проблем. Отскоро съм дипломиран филолог, възпитаничка съм на Великотърновския университет", ни пише Калина.

В свободното си време тя обича да чете, защото " с книга в ръка се отпуска и релаксира".

Ето как Калина отговаря и на други от Дарик въпросите:

"Най-важните неща за мен са любовта към живота, която всеки човек трябва да изпитва, за да живее пълноценно; любовта към любимия човек, и не на последно място – семейството. Всеки уважаващ себе си човек трябва да поддържа определено самочувствие, за да може да предава на околните своята увереност и сила. Аз поддържам своето самочувствие не само с грижа за външния си вид, но и чрез вътрешния си свят, който ми помага да бъда добър човек и се разбирам с хората около мен.



Заобикалящата среда е един от основните фактори, значими за подрастващите и именно, ако тя е неблагоприятна, младежите биха посегнали към наркотиците, за да бъдат като останалите. Бих била много деликатна по отношение на този човек и бих се опитала да помогна по всички възможни начини. Смятам, че трябва да се организират повече кампании срещу дрогата, защото по този начин се гради едно здравомислещо общество, а и подрастващите много лесно се повлияват от странични фактори, така че и това би помогнало."