26-годишен мъж е настанен за наблюдение в шуменската болница с комоцио след пътен инцидент, съобщават от ОД на МВР.

Около 11:30 часа вчера в оперативната дежурна част на ОД на МВР-Шумен е получен сигнал, че по пътя Шумен-Карнобат в близост до село Веселиново е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени служители на РУ-Велики Преслав.
В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че прикаченото ремарке на влекач „МАН", със софийска регистрация, управляван от 25-годишен мъж от София, движещ се в посока Карнобат, е навлязло в лентата за насрещно движение. В ремаркето се е ударил лек автомобил „Ауди", с бургаска регистрация, управляван от 26-годишен мъж от село Искра, област Бургас, движещ се в посока Шумен, а в задната част на лекия автомобил „Ауди" се е блъснал лек автомобил „Фолксваген", със софийска регистрация, който също се е движил в посока Шумен, управляван от 35-годишен мъж от Пловдив.

26-годишният мъж е транспортиран от екип на центъра за спешна медицинска помощ в шуменката болница. По първоначални данни е с комоцио и е настанен за наблюдение. Водачите са изпробвани с техническо средство и не е отчетено наличие на алкохол. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.