душа
95046

Your browser doesn’t support HTML5 audio

душа
  • душа
Душата е божествената частица, нашата светлина и носител на потенциала, тя е единственото нещо, което знае всичко за нас. Това каза в днешното си гостуване в редовната рубрика по Дарик радио „Промяната“ йога преподавателят и директор на Пловдивския културен институт (ПКИ) Марияна Стракова.
 
Тя допълни, че душата по природа е тиха и спокойна, носи в себе си мъдрост и информация и крие божественото знание. Когато правим нещо, което обичаме, когато сме сред природата, ние започваме да вибрираме на честотата на душата, щастливи сме и чувстваме с цялото си същество познатото приятно усещане, което наричаме „пеперуди в стомаха“ – в слънчевия ни сплит, домът на душата, каза още Стракова.
 
Ако в живота си имаме определени проблеми, те са плод на нашето его. Успокойте ума, потърсете пътя навътре и така ще почувствате душата си, ще чуете себе си, посъветва преподавателят по духовни практики.
 
В „Промяната“ Марияна Стракова не пропусна да анонсира и предстоящата Седмица на Вдъхновението, пълна с най-различни и разнообразни събития. Кулминацията е на 18 и 19 ноември, когато ще се проведе Уикенд на Вдъхновението. Пълната програма на Седмицата може да се види на сайта на ПКИ – www.pki.bg.

 
Цялото интервю с Марияна Стракова може да чуете от приложения аудиофайл.