Пет са точките, включени в дневния ред на последното за годината заседание на ОбС-Белене.

В предпоследния официален работен ден за 2013-та година ще бъде разгледано предложение на кмета на Белене относно одобряване на План-сметката за необходимите средства за сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци, обработка на депа, както и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на Община Белене за 2014 г.
По негово предложение ще се обсъди и гласува Стратегията за управление на общинската собственост за периода 2014-2015 година, на основание чл.8, ал.8 от Закона за общинската собственост (ЗОС).

Общинските съветници в местния парламент в Белене ще гласуват и Годишната програма за 2014 г. за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост, на основание чл.8, ал.9 от Закона за общинската собственост /ЗОС/.



Вносител на четири от предложенията в заседанието на ОбС-Белене на 27 декември, по които ще докладват председателите на Постоянните комисии, е кметът Момчил Спасов. Петата - последна точка от дневния ред съдържа питания на граждани.