Младежко парти за над 150 деца от социалните институции от Плевен и областта се проведе в култовия клуб "Анаконда" град Плевен. В началото децата бяха поздравени от Петя Василева, зам.-председател на общинския съвет в Плевен, Христослав Михайлов - общински съветник, собственика на клуб "Анаконда" Стоян Томов и председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, който предаде и специални поздравления от името на народния представител Владислав Николов към децата и ръководителите.

Младежко парти за деца от социалните институции се провежда утре в Плевен

За доброто настроение на децата се погрижиха младите изпълнители Христо Генов и Людмил Калоянов, както и Селим Миров, участник от предаването "Гласът на България".

Огромна беше радостта при появата на Дядо Коледа сред децата, които освен празнична почерпка и страхотна музика от професионалните DJ на клуб "Анаконда", получиха от общинските съветници и собственика на клуба подаръчни торбички с много лакомства.

Коледари и Дядо Коледа в Офис на НАП Плевен 

Благодаря много за доброто с което обградихте децата в нужда и им подарихте незабравимо изживяване. Така националната инициатива "Коледа за всяко дете" дава смисъл на всички нас, когато правим добро за всяко дете!


БЛАГОДАРЯ ВИ!",  каза Председателят на Сдружението Слави Михайлов