35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ в Долна Митрополия връчи Цецка Цачева - член на НИС на ГЕРБ на 22 август 2014 г. вечерта., съобщиха от  Тя бе придружена от областния координатор на ГЕРБ Владислав Николов и общинския ръководител на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов. Официалното връчване на партийните документи съвпадна и с празника по повод 37-мата годиншнина от обявяването Долна Митрополия за град.

„Много ни е приятно да бъдем днес с вас", каза Цецка Цачева и допълни: "Предстоят ни много отговорни дни и седмици, защото ни чака решаващ избор на 5 октомври. Винаги много се радвам когато печелим симпатизанти и членове, когато сме в опозиция, защото силата на една партия след като е управлявала става още по-голяма, когато се е поучила от грешките си и е престояла известен период в опозиция. Добре дошли в голямото семейство на ГЕРБ.", каза Цецка Цачева.

Същия ден на градския стадион в града, представители на ГЕРБ-Плевен дариха нови екипи на футболния отбор в Долна Митрополия.

Цецка Цачева - член на НИС на ГЕРБ, областният координатор на партията в Плевен Владислав Николов, общинският ръководител на ГЕРБ Долна Митрополия Мирослав Траянов и Мартин Митев, общински ръководител на ГЕРБ-Плевен, присъстваха на приятелската футболна среща между отборите на „Ботев" Долна Митрополия и техните гости „Левски" - град Левски, организирана по повод честването на 37-та годишнина от обявяването на Долна Митрополия за град.



От името на ГЕРБ Владислав Николов връчи на капитана на „Ботев" Долна Митрополия топка и нови футболни екипи, като пожела на момчетата много здраве и спортни успехи.