Цецка Цачева връчи 35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ
Цецка Цачева връчи 35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ / gerb.pleven

35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ в Долна Митрополия връчи Цецка Цачева - член на НИС на ГЕРБ на 22 август 2014 г. вечерта., съобщиха от  Тя бе придружена от областния координатор на ГЕРБ Владислав Николов и общинския ръководител на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов. Официалното връчване на партийните документи съвпадна и с празника по повод 37-мата годиншнина от обявяването Долна Митрополия за град.

„Много ни е приятно да бъдем днес с вас", каза Цецка Цачева и допълни: "Предстоят ни много отговорни дни и седмици, защото ни чака решаващ избор на 5 октомври. Винаги много се радвам когато печелим симпатизанти и членове, когато сме в опозиция, защото силата на една партия след като е управлявала става още по-голяма, когато се е поучила от грешките си и е престояла известен период в опозиция. Добре дошли в голямото семейство на ГЕРБ.", каза Цецка Цачева.

Същия ден на градския стадион в града, представители на ГЕРБ-Плевен дариха нови екипи на футболния отбор в Долна Митрополия.

Цецка Цачева връчи 35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ
netinfo

Цецка Цачева - член на НИС на ГЕРБ, областният координатор на партията в Плевен Владислав Николов, общинският ръководител на ГЕРБ Долна Митрополия Мирослав Траянов и Мартин Митев, общински ръководител на ГЕРБ-Плевен, присъстваха на приятелската футболна среща между отборите на „Ботев" Долна Митрополия и техните гости „Левски" - град Левски, организирана по повод честването на 37-та годишнина от обявяването на Долна Митрополия за град.

Цецка Цачева връчи 35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ
netinfo

От името на ГЕРБ Владислав Николов връчи на капитана на „Ботев" Долна Митрополия топка и нови футболни екипи, като пожела на момчетата много здраве и спортни успехи.