Общинският съветник Младен Ризов ще внесе докладна за отмяна на решението за продажба на Чифте баня на сесията в края на месеца.Според него взетото решение не е издържано юридически и лесно може да се атакува.Съветниците са гласували без да имат възможност да се запознаят с всички страни на сделката.

 

 

 

 

 

 


"Тази баня не тежи на общината.Над 300 души влизат на ден в нея, средно по 3 лв. за билет, а ваните са по 6, 7 лв., при 35 души работещи там, предприятието се самоиздържа и е полезно за общината.Не мога да обвинявам кмета, нито съм му адвокат.Имам претенции към общинските съветници, ние сме собственици на имотите в общината и трябва да се отнасяме внимателно. Не е редно да вземаме такива решения.

 

 

 

 

 

Минералната вода стига да 15 спа центъра в Кюстендил, имаме терени- плажа, казармата. Тя е 140 дка, бихме могли да обособим този имот и това да са новите хотели на Кюстендил, скоро до тях ще стига и минерална вода.Нека да не бягаме от задълженията си на общински съветници и да не подвеждаме кмета.Трябва да даваме правилните съвети.Със съгласието си ние подведохме кмета да вземе такова решение", коментира Младен Ризов.
Той е категоричен , че има намерение да се кандидатира за кмет " рано или късно" и тогава ще направи всичко възможно да развали евентуална сделка за продажба на Чифте баня.