Разпитан е и собственикът на автомобила, който е признал, че умишлено е подвел органите на реда, като е обявил колата за открадната
Заловиха шофьор след сигнал за кражба на автомобил и гонка в Хасковско, съобщиха от полицията.

На 17 април 20-годишен мъж от харманлийското село Бисер подал сигнал, че му е откраднат автомобил, паркиран пред дома му.

През изградено в Харманли КПП униформени забелязват движещата се кола и са подали сигнал за проверка. Шофьорът не се е подчинил и продължил движението си към Симеоновград, където отново му е подаден сигнал за спиране.

Мъж, предизвикал няколко катастрофи в София, е задържан след гонка

Водачът отново е продължил движението си към АМ “Марица“. Последван е от три служебни автомобила и на км 29 е заловен.


Установено е, че колата е управлявана от 38-годишен мъж, който е отказал проби за алкохол и наркотици, за което са му съставени актове. На излизане от село Бисер е ударил две паркирани коли.

Разпитан е и собственикът на автомобила, който е признал, че умишлено е подвел органите на реда, като е обявил колата за открадната.

Той обяснил постъпката си с това, че спазарил колата за продаване със задържания и е получил капаро, но като разбрал, че е извършил пътно произшествие, е решил да я обяви за открадната, тъй като все още се водела на негово име.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня